top of page
Utskriftstjänst

Print AND är en typisk Skylt & Print Shop för dig som vill ha en personlig och enkel kontakt till dina uppdrag.

I vår Shop kan vi erbjuda dig det mesta inom reklamservice lokalt på plats. Är du i behov av större volymer fixar vi även det, således täcker vi hela spannet.

Vi producerar trycksaker Fordonsdekor, Dekaler och Etiketter samt storformat.

Tveka inte att fråga om offert till er produkt/tjänst även om du redan har din kontakt idag så är det aldrig fel att ha flera leverantörer i ditt nätverk.

100% Välkommen till PAB.

Asset 4PAB OK Withe-Black.png

Hos Print AND "Den enkla Skylt & Tryck Shopen" ser vi till att du ska trivas med den kommunikation vi bygger upp tillsammans under uppdragen, hoppas du tar chansen och kontaktar mig, jag är av den enkla typen och ser till att du får bra support till dina uppdrag, om det är till din kund eller till din egna kommunikation. Inom Fordonsdekor kan vi skära ut din logo och företagstext i folie och aplicera på din bil. Vår primära inriktning av dekor produktion är dekaler /etiketter | stickers på vinyl. Inom Storformat: trycker vi Poster/affischer, ritningar, roll-uper och banderoller, på både tyg och papper. Tryckaker: produceras oftast i småformat som visitkort, vykort, foldrar, broschyrer, flyers, reklam-kit / kontors-kit, böcker, kuvert, häften och tidningar. Med +40 år inom branschen har jag kontaktnät som tar hand om de stora volymerna också, så vi täcker samtliga förfrågningar. Beställer gör du som vanligt via mail eller telefonkontakt 010-750 08 35. Du hittar mail och telefon-länkar lägnst ner i web-foten. Välkommen!

bottom of page